субота, 23 грудня 2017 р.

ФЕСТИВАЛЬ ХУДОЖНЬОЇ САМОДІЯЛЬНОСТІ "ТЕПЛО НАШИХ СЕРДЕЦЬ"

23 грудня 2017 року  традиційно відбувся обласний фестиваль художньої самодіяльності для дітей з особливими освітніми потребами «Тепло наших сердець». Він є чудовою можливістю поділитися своїми здобутками, досвідом, а головне – дає додатковий поштовх для творчості, креативності та нових досягнень.
   Патріотичним і хвилюючим був цьогорічний виступ учнів Нововолинської спеціальної загальноосвітньої школи №9. Під керівництвом педагога-організатора Вакулюк Ю.В. та вчителя музики Окускової І.М. діти представили яскраві музичні композиції «Плакала калина» та «Дитинства не втрачай», що вразили високим рівнем виконавської майстерності, оригінальною подачею музичного твору та артистичністю, щирістю, умінням відтворювати характер української сучасної пісні, сценічною культурою та етикою зовнішнього вигляду. 

"Плакала калина" 
Музика: Володимир Домшинський 
Слова: Соломія Українець


Без сумніву, фестиваль художньої самодіяльності «Тепло наших сердець» є невичерпним джерелом творчості, таланту і натхнення, тим культурним осередком, де учні можуть особисто долучитись до мистецтва, гармонійно та всебічно розвиватися.

    У залі під час концерту панувала чудова атмосфера, лунали гучні оплески! Усі учасники фестивалю  були нагороджені цінними подарунками.


Немає коментарів:

Дописати коментар